Yoni massage

Een yoni massage is een behandeling van de yoni. En de Yoni dan weer Sanskrit woord dat verwijst naar de vrouwelijke geslachtsdelen. Wist je dat al? Het is heel belangrijk dat juist deze zone af en toe genoeg aandacht krijgt. Niet vanwege het seksuele aspect, maar ook voor een stukje gezondheid. Een Yoni Massage kan namelijk veel voor u betekenen. Binnen de Tantra is bekend dat de yoni een bron is van zeer krachtige energie. Spijtig genoeg verkeert deze bron van energie bij veel dames in een staat van stagnatie. Dit heeft veel te maken met het feit dat deze dames zich niet bewust zijn van tantrische levensstijlen of technieken. De Yoni fungeert als opslagplaats voor emoties en trauma’s. Als hier geen aandacht aan wordt gegeven kan dit leiden tot blokkades en veel voorkomende gezondheidsproblemen. Dit verklaart ook waarom zoveel dames moeite hebben met het bereiken van een orgasme.

Hoe verloopt een Yoni Massage?

Tijdens de massage worden bepaalde punten in en rond de yoni behandeld. Dit kan de verborgen energie wakker maken en vrij maken. De eigenlijke yoni massage gebeurt pas na behandeling van de rest van het lichaam. Op deze manier is er reeds een gevoel van ontspanning, comfort en een vertrouwen in de therapeut. Dit bevordert het openen van belangrijke energiekanalen in het lichaam. Tijdens de massage wordt er gebruikt gemaakt van bepaalde druk/energiepunten. Dit zorgt voor een activatie van de energie en maakt de yoni vochtig. Dit is nodig zodat er in de volgende fase kan worden overgegaan naar de interne massage. Waarom zou je dit doen? Het kent echt heel veel voordelen. Zo verhoogt het de zin in seks en zorgt het voor verjonging van het lichaam. Tevens kan het helpen met chronische aandoeningen en verhoogt het het zelfvertrouwen en het geluksgevoel flink.

Wie geeft een Yoni behandeling?

Ben je op zoek naar iemand die jouw Yoni kan behandelen? Dit kan zowel een privé dame zijn als wellicht je eigen partner. Stellen die van erotische massages houden kunnen namelijk ook elkaar verwennen middels een Yoni massage.